Om os

Som ejere og venner firbenede stor betydning vi tillægger fodre vores kæledyr.

 • Begyndelsen (hvordan det startede)

  Beskid Zywiec, en af de reneste polske regioner, smukke skove, naturen i sin rene form ... blandt disse landskaber daglige gåture med dyr hjem er en sand fornøjelse. Mennesket og dyr - stilhed, bremse daglige løb, afskåret fra virkeligheden, naturens skønhed.
  Det er her, dens oprindelse er en opskrift på et langt og sundt liv for dit kæledyr ...

 • lidenskab

  Vi er en gruppe af venner - opdrættere, dyreelskere, årevis katte og hunde ledsager os i vores dagligdag. Som ejere og venner firbenede stor betydning vi tillægger fodre deres kæledyr. Markedsudviklingen zoo i de seneste år har givet os til at forstå, hvordan øget bevidsthed i foderstofområdet, men også behovet for ansvarlige ejere.

 • Idea

  Af hensyn til en sund og lange liv vores venner, vi stræber efter at sikre dem alt det bedste. Dette behov fødte os mere og mere hyppige spørgsmål:
  Hvis du vælger foder til kæledyr, som mad til sig selv, hvorfor skulle vi ikke på samme måde give ham tilstrækkelig vand, da hver udstedt man købe?

  Vand, der er - alle ser. Ved første øjekast, hver vand ser godt ud, men lad os se på. I første omgang var det først og fremmest at give pet sit vand, som ikke vil være skadeligt for ham, som postevand. Vi kunne ikke give ham den "menneskelige" mineralvand, fordi det indeholder mineraler, der bæres af nyrerne. Vi mener, at sundhed er det vigtigste, og nøglen til den er korrekt ernæring og hydrering. Behovet for en sådan vand, som vil hjælpe med at beskytte vores kæledyr mod sygdomme forårsaget af forbruget af kemikalier i vand eller en anden hanen fra en kilde, og jeg har brug for at tage sig af glimrende form vores dyr rettet vores bestræbelser på at forberede Premium produkt, der vil opfylde vores forventninger.

  Og her ideen, keynote, som vil sikre et langt og sundt liv, ikke kun vores pupilom, men alle tetrapoder hjemsted for verdens ...

  Vand Aqua Pro Animale

Du er, hvad du drikker!
Dit kæledyr også..

Sundhed og liv

Dette krystalklare kildevand er det perfekte supplement til en kost for en hund og en kat. Udvundet fra et bjerg forår slot "Ceretnik", som er placeret i en af de reneste polske regioner, i hjertet af skoven i Beskid Żywiecki. Aqua Pro Animale er ideel til alle kæledyr, ikke belaster nyrerne og stor smag. Vand hund er blevet beriget med tilsætning af acerola, der styrker immunforsvaret; vand for katten mens taurin, hvilket har en positiv virkning på væksten af systemet og nervesystemet, forbedrer hjertefunktionen og vision, og katteurt, som stimulerer fordøjelsessystemet og hjælper nyrerne og leveren. Drikkevand er en af de mest nødvendige handlinger, der anvendes til at leve i et godt helbred og velvære. Uden det er der intet liv.

Vands berigelse Aqua Pro Animale af komponenter befordrende for sundheden for dit kæledyr giver os det perfekte produkt og alsidig.

Vand til hund

Kildevand uden brus til hund

Få flere

Vand til kat

Kildevand uden brus til kat

Få flere

Distributør

Se distributøren